7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Борбата под коша я спечелихме, но загубихме топката

Васил Евтимов: Борбата под коша я спечелихме, но загубихме топката

Проблемът бе, че през първото полувреме много лесно им давахме да вкарват, добави наставникът на Черноморец

„Мисля, че се получи интересен двубой, най-вече през второто полувреме. Пет минути преди края в моя отбор имаше само четирима души, които бяха отбелязали. 43 срещу 2 точки за пейката на Балкан. Същото се получи и срещу Спартак. Трябва да намеря начин момчетата, които влизат от пейката, да помогнат на отбора. На този етап нещата не се получават„, коментира представянето на Черноморец треньорът Васил Евтимов след загубата от ботевградчани със 76:92.

Започнахме много добре срещата. Това е втори мач, в който стартираме по този начин. Проблемът бе, че през първото полувреме много лесно им давахме да вкарват. Надбягаха ни и просто никой не спираше топката. Работим го всеки ден на тренировка, явно трябва да продължаваме да го правим още повече. Поздравявам Балкан, защото дойде да вземе реванш. Знаех, че ще бъдат подготвени“, допълни наставникът на бургазлиии, които не успяха за шести път в НБЛ.

Нашият сезон ще започне от другата седмица. Неприятна загуба, искахме да спечелим, но не се получи. В Балкан се видя, че няма играч, който да играе над 28 минути. Имат по-голяма ротация. От тяхната пейка влизаха с енергия и това им помогна да бъдат по-агресивни. Имаха 4 или 5 грешки, ние имаме 20 и разликата е там. Борбата под коша я спечелихме, но загубихме топката. Казах на момчетата, че ако искаме да победим срещу Балкан, не може да изгубим топката повече от десет пъти. Имахме контузен играч – Марвин Смит, който срещу Черно море Тича ще може да играе“, завърши Васил Евтимов.

Балкан подчини Черноморец в Бургас (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани