Брадли Бийл: Съперниците на Финикс не са за завиждане

Сънс принадлежат на Девин Букър по един или друг начин, допълни гардът

657

Новото попълнение на Финикс в НБА Брадли Бийл бе представен официално пред медиите отвъд океана. Гардът сподели, че се вълнува, че ще бъде в един отбор с Девин Букър и Кевин Дюрант.

„Съперниците на Финикс не са за завиждане. Много съм щастлив. В мачовете противниците ще обръщат повече внимание на Кевин Дюрант и Девин Букър. Това означава, че ще имам повече свобода, но трябва да поработя още по някои неща„, смята Брадли Бийл.

„Не гледам на един тим като отбора на един определен играч. Съставът е на всички. Всички се борим за победи. И все пак Финикс принадлежи на Девин Букър по един или друг начин. Той започна тук. Това е неговата зала. Нямам никакви проблеми с него. Вълнувам се много, че ще играя с двама бъдещи членове на Залата на славата. Те ще ми помогнат много. Надявам се да направя същото„, добави участникът в 3 издания на Мача на звездите в НБА.

Предишна статияДжеймс Хардън и Филаделфия започват разговори за трейд
Следваща статияГледайте мачовете на българските отбори на 3×3 турнира в Кавала (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."