7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНБАБогдан Богданович преминава в Милуоки (видео)

Богдан Богданович преминава в Милуоки (видео)

Сръбският национал напуска Сакраменто след трейд

Един от най-добрите европейски баскетболисти Богдан Богданович ще се сдобие с нов отбор в НБА. Сръбският национал ще продължи кариерата си в Милуоки, съобщават медиите отвъд океана.

Това се случи, след като бе уговорен трейд между досегашния му отбор Сакраменто и Бъкс. В замяна “кралете” ще получат Донте ДиВинченцо, Ерсан Илясова и Ди Джей Уилсън.

Богдан Богданович носи екипа на Сакраменто от 2017 г. насам. Досегашният договор на гарда изтече с края на миналия сезон в НБА. През 2019/2020 сребърният медалист от Олимпиадата в Рио през 2016 г. със Сърбия оставя срещу името си средни показатели от 15.1 точки, 3.4 борби и 3.4 асистенции в общо 61 мача на Кингс в лигата.

За Богдан Богданович това ще бъде втори тим в най-силното първенство в света. Преди да се отправи към САЩ той преминава през Партизан и Фенербахче, с който завоюва трофея в Евролигата през 2017 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани