13.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаБерое изпусна Теодо в Тиват

Берое изпусна Теодо в Тиват

Старозагорци допуснаха втора загуба в Балканската лига

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое допусна втора поредна загуба в Delasport Балканска лига. Селекцията на Любо Минчев отстъпи на Теодо със 70:74 като гост в мач от 4 кръг в турнира.

И ОЩЕ: Старозагорци не могат да разчитат на Павел Маринов, Николай Стоянов и Станислав Ваклинов, които се подготвят с националния отбор за европейските квалификации срещу Босна и Херцеговина и Гърция в края на месеца.

НАЙ-ДОБРИ: Симеон Илиев наниза 18 точки и 6 борби за Берое. Със същия точков актив приключи и Брейди Роуз, който добави към сметката си още 8 борби и 5 асистенции.

Арсенийе Вучкович бе много полезен за Теодо Тиват и оформи дабъл-дабъл – 22 точки и 10 борби. Петър Вусовач остана с 14, 7 борби и 5 асистенции.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: “Зелено-белите” имаха предимство през първата част, като поведоха с 19:14. В следващите два периода обаче Теодо владееше инициативата и стигна до аванс от 9 точки преди последната четвърт. Берое обаче отново си върна лидерството за 66:65, но черногорците отговориха със серия от 9-0, за да стигнат до победата.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 17 ноември от 18.00 ч. Берое ще се изправи срещу Ибър.

СТАТИСТИКА ОТ ТЕОДО – БЕРОЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани