7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияБерое взе своето срещу Спартак (видео)

Берое взе своето срещу Спартак (видео)

Старозагорци с пета победа в НБЛ през този сезон

KАКВО СЕ СЛУЧИ: Берое записа пета победа в НБЛ през този сезон. В своята зала „Общинска“ селекцията на Любо Минчев се наложи над Спартак Плевен с 91:79 в мач от 10 кръг в мъжкия ни елит.

НАЙ-ДОБРИ: Брейди Роуз и Джеймс Гавин нанизаха по 16 точки за Берое. Николай Стоянов добави 14 и 5 борби. Павел Маринов и Кейлъб Бишъп отбелязаха по 12 точки, като овладяха общо 11 борби.

Димитър Маринчешки бе най-добър за Спартак с 18 точки и 13 борби. Любен Пасков се разписа с 16 и 9 борби. Николай Маринов и Мартин Маринов останаха съответно с по 12 и 11 точки.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Старозагорци си осигуриха двуцифрена преднина още в края на първата част след 33:20. Домакините увеличиха аванса си до 19 точки, но Спартак не се предаде и в началото на последната четвърт намали до 8. Берое обаче не изпусна инициативата и стигна до победата.

И ОЩЕ: „Зелено-белите“ имат в актива си и 4 загуби, което ги поставя на четвърто място в класирането, докато плевенчани са осми с баланс от 2-7.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Берое ще гостува на Левски Лукойл на 9 януари, а ден по-рано Спартак ще играе срещу Балкан в Ботевград. 

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – СПАРТАК ПЛЕВЕН

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани