4.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНБАБеки Хамън: Не искам да ме назначат като треньор за шоуто в...

Беки Хамън: Не искам да ме назначат като треньор за шоуто в НБА

В лигата има 30 места, невероятно трудно е да получиш едно от тях, смята помощник-треньорът на Сан Антонио

Помощник-треньорът на Сан Антонио Беки Хамън сподели какво смята за евентуалното си назначение като наставник на отбор от НБА. Досега никога такава позиция в лигата не е заемана от дама.

Не искам да бъда назначена като треньор за шоуто. Това е най-лошото нещо, което някой може да направи за мен. Искам да си заслужа тази позиция, заради моите качества и умения. В НБА има 30 места. Невероятно трудно е да получиш едно от тях. Когато казвам 30, не означава, че всички са свободни, говоря за 3-4„, заяви Беки Хамън.

Преди време Портланд проявяваше интерес към 44-годишната бивша баскетболистка, но от клуба се отказали заради слухове, че тя не изпълнява достатъчно съвестно задълженията си в Спърс.

Не мога да говоря за други клубове. Мога само да кажа, че ми зададоха правилните въпроси, свързани с баскетбола. Когато избирате някой от кандидатите, вие избирате човекът, който е най-подходящ за работата„, смята бронзовата медалистка от Олимпиадата в Пекин през 2008 г. с Русия.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани