10.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияБалкан се включва в базар в помощ на болно дете

Балкан се включва в базар в помощ на болно дете

Събитието ще се проведе в събота

Балкан се включва в благотворителния великденски базар в подкрепа на 4-годишния Кристиян Марчовски от Врачеш, който страда от тежка бронхиална астма. Събитието ще се проведе в събота (16 април), от 11.00 – 12.30 ч. в центъра на село Врачеш. Част от артикулите ще бъдат топка с автографи от всички играчи от мъжкия отбор на „зелените“ и екипи на Николай Грозев и Здравко Христов.  

Най-младият състезател от мъжкия тим на Балкан Александър Гавалюгов дарява на търг във Фейсбук и свои кецове, с които вкарва рекордните 50 точки на финала през 2020 г. в Ботевград. Тогава момчетата на Николай Пеев до 14 години спечелиха шампионската титла на България. Кецовете се продават чрез наддаване тук до 22.00 ч. на 20 април. Началната цена е 120 лв. Събраната сума ще бъде дарена за малкия Кристиян. (Кецовете са с размер 45.5) 

4-годишният Кристиян Николов Марчовски от Врачеш е с ТЕЛК 80% с чужда помощ, страда от тежка бронхиална астма, увредено зрение и нарушена фина моторика. Освен здравословните проблеми, преди няколко седмици детето губи и своята майка. Бащата на Кристиян има спешна нужда от финансова подкрепа за медикаментите по лечението на момчето. 

ПрезGoogle
ИзточникBalkan-basket.com
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани