10.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАПол Джордж се завърна и вдъхнови обрат на Клипърс (видео)

Пол Джордж се завърна и вдъхнови обрат на Клипърс (видео)

"Ножиците" стопираха серия от пет поредни загуби в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: След като пропусна три месеца заради контузия в лакътя, Пол Джордж се завърна в игра за Лос Анджелис Клипърс, които изведе до победа №37 в НБА през този сезон. „Ножиците“ се справиха с Юта със 121:115 у дома, прекъсвайки серия от пет поредни загуби в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Пол Джордж започна сред титулярите за Клипърс, като се отчете с 34 точки, от които 6 тройки, плюс 6 асистенции и 4 откраднати топки за 31 минути. При стрелбата си от игра крилото бе 10/20, както и 8/11 от линията за изпълнение на наказателни удари.

От неговите колеги Реджи Джаксън се разписа с 21 и 5 асистенции. Люк Кенард добави 17 точки.

Донован Мичъл бе най-резултатен за Юта с 33 точки и 6 асистенции. Майк Конли вкара 19. Джордан Кларксън остана със 17 точки и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: След като изоставаха с 16 точки в последния период, Клипърс се вдигнаха и до края му надстреляха съперника с 34:12, за да си осигурят успеха. Първото им лидерство в срещата дойде при 110:109 след кош на Айзея Хертенщайн, подкрепен от Пол Джордж, който вкара шестата си тройка в двубоя.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ЮТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани