18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияБалкан влезе в тренировъчен режим

Балкан влезе в тренировъчен режим

6-тима баскетболисти стартираха занимания с шампионите

Балкан даде старт на своята подготовка. Треньорът Тони Дечев и неговият помощник Преслав Пешев събраха на първа тренировка 6-тима баскетболисти. Това са Николай Грозев, Илиян Пищиков, Михаил Гавазов, Константин Тошков, Христо Захариев и американецът Девонтей Фостър.

Първото занимание на шампионите се проведе на лекоатлетическата писта на градския стадион „Христо Ботев“. В него участие не взе Павлин Иванов, който е с националния отбор и ще участва на Евробаскет 2022. Другите двама американски баскетболисти – Райън Хароу и Калвин Годфри ще пристигнат в Ботевград в петък (2 септември).

По време на предсезонната си подготовка Балкан ще изиграе 6 контроли. Първите две са на 15 и 16 септември в Крайова. След това „зелените“ ще се включват в турнир, в Пловдив с домакините от Академик, ЦСКА и още един отбор. На 27 и 28 септември е предвидено участието на отбора и в друг турнир.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани