13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБААнтъни Дейвис обратно на терена с дабъл-дабъл за Лейкърс (видео)

Антъни Дейвис обратно на терена с дабъл-дабъл за Лейкърс (видео)

"Езерняците" биха Сан Антонио у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Антъни Дейвис се завърна в игра за Лос Анджелис Лейкърс след контузия в десния крак. Това се случи при успеха на „езерняците“ над Сан Антонио със 113:104 у дома, който бе под №23 за тях в лигата през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Дейвис, който не бе играл за Лейкърс от средата на декември, се включи от пейката и поведе колоната на реализаторите с 21 точки и 12 борби за 26 минути на парката. Леброн Джеймс бе близо до трипъл-дабъл – 20, 9 борби и 11 асистенции. Патрик Бевърли вкара 18 точки.

Келдън Джонсън бе най-добър за Сан Антонио с 25 точки и 5 борби. Зак Колинс добави 16 и 7 борби. Джереми Сочан остана с 14 точки и 7 борби.

И ОЩЕ: Дебют с екипа на Лейкърс направи Руи Хачимура, който преди няколко дни бе трейднат от Вашингтон. Японският национал се задържа в игра 22 минути, в които се разписа с 12 точки, 6 борби, 1 асистенция и 1 открадната топка.

КЛЮЧЪТ: Лейкърс изоставаха с 81:85 в началото на четвъртия период, но след това се стегнаха и взеха нещата в свои ръце. Домакините направиха серия от 22-6, за да поемат контрола над двубоя.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – САН АНТОНИО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани