Алекс Симеонов: Трябва да си вземем нашите поуки

Хубавото е, че изконтролирахме тази среща, сподели крилото на Рилски спортист

225

„Балкан е добър отбор. Ние очаквахме такова развитие на мача. Ние имахме нашите серии, след това и те имаха своите. Изиграха добре мача с ниска петица, вкараха трудни тройки и така се върнаха. Няма как да дойдат и да се предадат, те са шампионите. Хубавото е, че изконтролирахме тази среща. Лошото е, че за пореден път водим с 20 точки и накрая двубоите се изравняват и треперим до последно дали ще го вземем. Трябва да си вземем нашите поуки. Пак казвам, това е шампионът, 20 точки не е реална разлика за този мач и тези два отбора“, сподели крилото на Рилски спортист Алекс Симеонов след успеха над „зелените“ с 69:64 в среща от 15 кръг в НБЛ.

„При борбата можеше да се справим по-добре, но те играеха с трима високи. Борбата е и донякъде въпрос на шанс, защото тя е пласиране. Ти се пласираш, а тя отскочи на другата страна, което се случи често днес. Отделно ние наистина провокирахме доста трудни шутове, които те в края вкараха“, добави баскетболистът, който остави на сметката на своя тим 12 точки и 5 борби. 

За миналия треньор не мога да кажа, но резултатите говорят сами за себе си. Отборът върви нагоре и върви добре. Надявам се да сме здрави. Всички да сме живи и здрави и да се надяваме, че до плейофите ще стигнем възможно най-напред”, пожела си Алекс Симеонов. 

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияНебойша Кнежевич: Моя запазена марка е да давам шанс на млади играчи, които могат да играят
Следваща статияМихаил Гавазов: Ще продължавам да работя здраво
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."