7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияАлександър Дяковски: Показахме зъби

Александър Дяковски: Показахме зъби

В този мач играхме най-добре, особено в нападение, коментира наставникът на Спартак

В този мач играхме най-добре, особено в нападение. Имаше много желание. В предишните случаи, когато ни повеждаха с двуцифрена разлика, се получаваше един срив. Щастлив съм, че това не се случи срещу Левски. Показахме зъби и се върнахме в срещата. В последната част имаше един момент, в който изпуснахме да вкараме няколко поредни стрелби по начина, по който те играят в защита на пик енд рола и остават двамата защитници, участващи в пик енд рола, да се оправят сами. Трябваше да разчитаме на такива отигравания след заслон и контразаслон. Имаше моменти, в които не успяхме да отбележим в тези ситуации и същевременно направихме грешки в защита, от които получихме лесни кошове. След това разликата стана над 12 точки и дотам ни стигнаха силите“, коментира представянето на своя Спартак Александър Дяковски, който на 38-мия си рожден ден води отбора си в мач от НБЛ. 

Левски Лукойл взе своето в Плевен (видео)

Благодарен съм на момчетата за желанието, което показаха. То беше страхотно, надявам се и занапред да е така, защото само по този начин имаме шанс да сме конкурентни. Решихме да привлечем Ивко Ивков след всичките проблеми в състава. Трябваше нещо да предприемем, тъй като в двубоя с Рилски спортист изглеждахме несериозно“, заяви той относно привличането на Ивко Ивков.

Надявам се Димитър Маринчешки скоро отново да тренира и да влиза във форма. Всичко му е наред от гледна точка на изследванията, просто неговото възстановяване се случва по-бавно“, добави наставникът на Спартак.

В неделя ни очаква мач срещу един доста интересен тим, който направи много интересна селекция. Академик Пловдив има доста млади и интересни състезатели на всички позиции. Те разполагат с доста млад и амбициозен треньорски щаб. До този момент показват много добри игри в НБЛ и в Балканската лига. Нашият фокус е всеки ден да влизаме във форма“, завърши Александър Дяковски.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани