12.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългари в чужбинаДесислава Ангелова поема академия за млади таланти в Шарлевил

Десислава Ангелова поема академия за млади таланти в Шарлевил

Ново предизвикателство на френска земя за бившата националка

Десислава Ангелова подхваща ново предизвикателство в своята кариера. Бившата националка ще оглави академията за млади таланти на Шарлевил, където преди време игра друга българка – Екатерина Димитрова.

Десислава Ангелова се превърна в синоним на успехите в Мондевил, където прекара последните 6 години. В този период тя работи неуморно с над 100 момичета в клуба, като достига до 3 Купи на Франция при девойките до 18 г., последната от които бе завоювана преди броени дни. Освен това, Десислава Ангелова има и злато с тази възраст.

Бивша националка изведе Мондевил до Купата на Франция при 18-годишните (видео)

За Мондевил многократната шампионка на България си остава единствен по рода си треньор, трудолюбива, майка и историческа личност за клуба.

„Поемам ново предизвикателство. Но Мондевил винаги ще остане моето семейство. Надявам се, че един ден ще се върна у дома“, споделя Десислава Ангелова.

Все още обаче българката има няколко задачи в Мондевил. Предстоят й Финална четворка в шампионата с 18-годишните момичета и финали в NF3. Ако нещата се получат по план, сезонът за нея може да продължи до 5 юни.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани