9.6 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАКлипърс съкрушиха оредял Лейкърс при дебюта на Рондо (видео)

Клипърс съкрушиха оредял Лейкърс при дебюта на Рондо (видео)

Шесто поражение за "езерняцитe" в последните им девет мача в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Маркъс Морис вкара 22 точки, а Лос Анджелис Клипърс доминираха срещу оределия състав на Лейкърс, за да спечелят със 104:86. Това бе шесто поражение за „езерняците“ в последните им девет двубоя в НБА.

НАЙ-ДОБРИ: Маркъс Морис добави към статистиката на Клипърс и 7 борби. Кауай Ленърд реализира 19 плюс 10 борби и 8 асистенции. Пол Джордж приключи с 16 точки и 7 борби.

Лейкърс не можеха да разчитат на контузените Леброн Джеймс и Антъни Дейвис, както и на Андре Дръмънд и Уесли Матюс. В тяхно отсъствие Монтрезъл Херъл бе най-добър с 19 точки и 6 борби. Тейлън Хортън-Тъкър остана с 16 и 5 борби.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Клипърс стигнаха до аванс от 20 точки още през втория период чрез серия от 10-0, приключила с поредни тройки на Маркъс Морис. До финалната сирена Лейкърс така и не успяха да притеснят съперника.

И ОЩЕ: Дебют с екипа на Клипърс направи бившият играч на Лейкърс Рейджон Рондо, който остана в игра 13 минути и се отчете 2 точки, 1 борба, 3 асистенции и 2 откраднати топки.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ЛЕЙКЪРС 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани