13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександър Везенков с посланиe към Василис Спанулис

Александър Везенков с посланиe към Василис Спанулис

Обичам те и те ценя, но не можеш да ме спреш, казва крилото, обръщайки се към треньора на Перистери

Александър Везенков и Олимпиакос ще приемат Перистери в първото си домакинство за новия сезон в Гърция. Срещата ще бъде на 16 октомври от 19.15 ч. в Двореца на мира и дружбата в Пирея.

Начело на Перистери е бившият гард на „червено-белите“ Василис Спанулис. Самият Везенков отправи послание към наставника, с който игра в Пирея от 2018 до края на 2020/2021.

Той показа своята мотивация и колко много любов влага в това, което прави. Нямам съмнение в това какво ще постигне, дали ще извлече максимума от играчите си. Видяхме, че първият му опит в Шампионската лига беше много положителен. Василис, обичам те и те ценя, но не можеш да ме спреш. За съжаление няма да имаш късмет с нас“, заяви Александър Везенков в ефира на гръцкото радио „Ера Спорт“.

Не бих казал, че имах трудно лято, защото с напредването на възрастта въпросите около бъдещето ми са много и са приятни. Имаше дискусии, както и решения, които трябваше да се вземат. В крайна сметка реших, че оставането ми в Олимпиакос е най-доброто за бъдещето ми. Има много време до следващото лято, искам да се подобрявам мач след мач. Знаем, че Евролигата е много трудна тази година, всички очакват от нас големи неща, но ние трябва да бъдем смирени и жадни„, допълва крилото.

На 14 октомври (петък) от 21.00 ч. Олимпиакос и Александър Везенков ще приемат Жалгирис в мач от 2 кръг в Евролигата. В турнира на богатите гръцкият гранд стартира 2022/2023 с победа над Барселона с 80:70 през миналата седмица.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

2 КОМЕНТАРИ

  1. […] Александър Везенков спази заканата си към Спанулис и се превърна в основна заплаха за защитата на Перистери. 27-годишният баскетболист, който стана MVP на 2 кръг в Евролигата преди ден, се нареди сред реализаторите след 17 точки и 6 борби за 26 минути на паркета като титуляр. При стрелбата си националът бе 4/7 от средно разстояние, 2/3 зад дъгата и 3/4 от линията за изпълнение на наказателни удари. […]

  2. […] Александър Везенков спази заканата си към Спанулис и се превърна в основна заплаха за защитата на Перистери. 27-годишният баскетболист, който стана MVP на 2 кръг в Евролигата преди ден, се нареди сред реализаторите след 17 точки и 6 борби за 26 минути на паркета като титуляр. При стрелбата си националът бе 4/7 от средно разстояние, 2/3 зад дъгата и 3/4 от линията за изпълнение на наказателни удари. […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани