18.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългари в чужбинаАлександър Везенков за Спанулис: От него се научих да работя здраво и...

Александър Везенков за Спанулис: От него се научих да работя здраво и да не се отказвам (видео)

Василис e като семейство, имаме много добри отношения, признава българският национал

Олимпиакос ще отдаде заслуженото на една от легендите си Василис Спанулис. Гръцкият гранд ще извади от употреба екипа с №7 в чест на бившия гард и настоящ треньор на Перистери. Това ще се случи на специална церемония в Пирея по-късно днес.

Снимка: Olympiacos B.C.

По този повод в южната ни съседка се завърна Александър Везенков, който е бивш съотборник на Василис Спанулис в Олимпиакос. Българинът присъства на събиране, посветено на водещия реализатор в Евролигата за всички времена, наречено „Нощта на легендата“.

Oпитахме се да го запазим в тайна. Нямаше как да пропусна това събитие. Василис e като семейство, имаме много добри отношения. Благодаря на Олимпиакос и Сакраменто, че ми позволиха да съм част от това“, заяви Александър Везенков пред Gazzetta.gr.

Снимка: Gazzetta.gr.

„Бяхме заедно три години. От него научих какво означава да си победител, научих как да подходя към това да бъда победител, защото в крайна сметка се изисква и малко късмет. Покрай Василис се научих да работя здраво и никога да не се отказвам“, добави новото попълнение на Кингс.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани