6.8 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков за Спанулис: Не искаше да губи, дори когато се шегувахме

Александър Везенков за Спанулис: Не искаше да губи, дори когато се шегувахме

Българинът разказа любимата си история, свързана с реализатор №1 в Евролигата за всички времена

Александър Везенков разказа любимата си история, свързана с Василис Спанулис, който наскоро прекрати кариерата си. В последните няколко дни от официалния сайт на Олимпиакос събират моменти, оставили специално място в спомените на бивши и досегашни съотборници на реализатор №1 в Евролигата за всички времена.

Ето и какво разкри българинът:

С историята, която ще разкажа, ще разберете кой е Василис Спанулис. По време на една от подготовките ни в Мецово, след една от тренировките седяхме на пейката и стреляхме оттам с цел да проверим кой е по-точен. Вкарах и започнах да се радвам. Василис искаше да продължим, за да получи реванш. След това той също отбеляза и бяхме 1-1. В този момент му казах, че повечето момчета от отбора са вече в автобуса и трябва да тръгваме. Резултатът: седяхме там, докато той реализира за 2-1 и тогава си тръгнахме. Той не искаше да губи, дори когато се шегувахме„, спомня си 206-сантиметровото крило.

Александър Везенков и Василис Спанулис играха заедно в Олимпиакос през последните три сезона. Това стана факт, след като националът подписа с гръцкия гранд през 2018 г.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани