8.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков: Започнахме добре, но след това всичко се обърка

Александър Везенков: Започнахме добре, но след това всичко се обърка

Най-големият ни проблем беше в нападение, добави крилото на Олимпиакос

След поражението от Анадолу Ефес с 53:76 в Евролигата Александър Везенков заяви, че в Олимпиакос трябва да видят отново играта и грешките си. Крилото подчерта големите колебания в представянето на „червено-белите“.

Започнахме добре, но когато искаш и късметът да бъде на твоя страна срещу такива отбори, трябва да си постоянен. Най-големият ни проблем беше в нападение, както се вижда и от резултата. Трябва да си видим грешките. Това е петата ни поредна загуба и нещо трябва да се промени”, коментира Александър Везенков.

Не мога да кажа точно какво се обърка. Трябва да видим защо в първата част вкарахме 26 точки, а в останалите три имаме общо 27. С влизането на Шейн Ларкин Ефес получи повече възможности, играха наистина много добре. Не успяхме да отвърнем. Това е вечер, в която всичко се обърка”, каза още крилото на Олимпиакос.

Не можем да се откажем. Трябва да разберем защо допускаме такива колебания в играта си. Когато си част от Олимпиакос, трябва да се бориш във всеки мач по 40 минути. Не мисля, че когато някой влезе на терена, няма мотивация. Звучи клиширано, но трябва да разглеждаме всеки един двубой по отделно”, добави българинът.

Везенков близо до дабъл-дабъл, Олимпиакос падна в Истанбул (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани