19.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБААлександър Везенков: Все още не съм на 100%, работя всеки ден, старая...

Александър Везенков: Все още не съм на 100%, работя всеки ден, старая се (видео)

Никс са много добър отбор, заслужено спечелиха, сподели крилото на Сакраменто

Александър Везенков реализира 11 точки, но неговият Сакраменто загуби от Ню Йорк със 109:120, допускайки 17-то поражение като гост в НБА този сезон. Крилото сподели и на какво отдава пропуските в играта в последния мач на своя тим в лигата.

„Никс са много добър отбор, с много здрави играчи. Бяха много точни. Не контролирахме правилно преднината, която взехме. Останахме без сили накрая. Бяха по-добри физически и заслужено спечелиха този мач, който беше много важен и за двата отбора”, обясни Александър Везенков пред SDNA.gr.

„Все още не съм на 100% там, където искам да бъда. Работя всеки ден, старая се. Но ритъмът е много бърз и много динамичен Предстот плейофите, така че при всяка възможност се опитвам да покажа, че съм готов и да помогна на отбора си„, обясни българинът, които допълни сметката си с 2 борби и 2 асистенции за 14 минути на терена.

Загубихме двама много качествени и важни играчи от ротацията като Малик Монк и Кевин Хюртер. Виждате как е на Запад, от 4-то до 10-то място е лудница, всички се мъчат. Много добри играчи, много добри отбори, легенди. Така че опитваме мач по мач, колкото и клиширано да звучи. В НБА мачовете са последователни, днес играхме в Ню Йорк, утре ще играем в Бостън, така че темпото е много високо. Трябва да сме готови да спечелим колкото се може повече“, добави Александър Везенков. 

„Не може всяка вечер да си на 100%. Колкото и да гледаме по телевизията и да си мислим, че е лесно, не е. Темпото е високо и бързо, така че целта е да постигнем колкото се може повече победи и да стигнем възможно най-напред„, допълни Спортист №1 на България за последните две години.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани