Александър Алексиев: Не четем ситуациите, в които има свободни играчи

Надявам се да видим преобразен Ямбол след паузата, добави наставникът

285

Спартак започна много агресивно в защита третата част, а ние имахме проблеми с изнасянето на топката и организацията. Не успяхме да организираме нашите нападения, те показаха страхотен интензитет в защита и оттам натрупаха разлика и много хубав процент от тройката. Ние се пропукахме в защита, която работеше през първото полувреме, но не и във второто“, коментира треньорът на Ямбол Александър Алексиев след загубата от Спартак с 58:90 в мач от 5 кръг в НБЛ. 

Имахме отворени стрелби, които не успяхме да реализираме. Все пак нашият отбор е доста по-млад и с по-къса ротация. Ако тези стрелби влязат, мачът става друг. За мен не успяхме да отговорим на агресията от страна на гостите. Не четем ситуациите, в които има свободни играчи. Имаше такива ситуации, в които хора оставаха свободни, но топката не стигаше до тях. Надявам се да видим преобразен Ямбол след паузата за националните отбори и с по-дълга скамейка“, завърши наставникът на тима от Града край река Тунджа. 

Спартак без грешка в Ямбол (видео)

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияТодор Тодоров: Успяхме да изпълним нещата, които бяхме заложили като план
Следваща статияБарет Бенсън: Това е страхотна възможност и работя, за да не я изпусна
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."