10.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияАкадемик даде старт на подготовката си за новия сезон (видео)

Академик даде старт на подготовката си за новия сезон (видео)

Пловдивчани ще имат 4 контроли преди старта на 2022/2023

Академик Пловдив започна подготовка за новия сезон. Треньорът на пловдивчани Йордан Янков събра на първа тренировка в зала „Сила“ 10 баскетболисти.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Akademik Plovdiv (@plovdivbb)

На първото занимание на Академик присъстваха Николай Николов, Томислав Минков, Йоанис Кикрилис, Кръстомир Михов, юношите Хайдар Баракат и Петър Ралчев, новите попълнения Александър Милов, Кръстан Кръстанов и Махмут Челик. Георги Сираков, който миналия сезон игра в Аурора Дезио, също тренира с пловдивчани.

За тренировъчния процес в Академик помага и Александър Гюнтер, който има комбинирани фукции. Васил Бачев и Тони Гуджино ще се присъединят към тима на по-късен етап. Омар Крайем ще се присъедини към състава днес.

Академик ще има 4 контроли преди началото на новия сезон. На 10 септември отборът на Йордан Янков ще приеме Черноморец. На 17 септември пловдивчани ще гостуват на Берое. След това от 23 до 24 септември тимът ще бъде домакин на турнир в Пловдив, с участието на Балкан, ЦСКА и Ямбол.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани