11.2 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияАверил Угба: Вината е моя, не обвинявам никого друг за загубата

Аверил Угба: Вината е моя, не обвинявам никого друг за загубата

В края на деня печели отборът, който иска повече победата, вярва крилото на Черно море Тича

„Мисля, че седмицата, в която почивахме, трябваше да тренираме наказателни удари. Мисля, че пропуснахме изстрели, които обикновено вкарваме. В края на деня печели отборът, който иска повече победата. Шумен е добър отбор, между нас няма вражда и смятам, че те заслужават победата. Трябва да станем по-добри, това има значение, това ни интересува в момента. Всяка загуба трябва да ни научи нещо и да продължаваме да се подобряваме, да имаме позитивно виждане„, бе мнението на баскетболиста на Черно море Тича Аверил Угба след загубата от Шумен със 78:82 в мач от НБЛ.

„Не знаех, че имам 31 точки и 19 борби, просто съм там, за да играя. Изпуснах обаче два наказателни, имах и лоша техническа грешка и ако не бях изпуснал наказателните, щяхме да сме само на 2 точки в края. След грешката ми също се откъснаха с 4 точки. Затова обвинявам себе си за това, защото знам, че мога повече. Вината е моя, не обвинявам никого друг за загубата. Всички играха добре и съм много горд от това, че съотборниците ми играха с вдигнати глави. Мисля, че имаме добър отбор, както на игрището, така и извън него„, признава крилото на варненци, който игра почти 40 минути в Шумен.

Шумен издържа срещу Черно море Тича (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани