10.2 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаАнадолу Ефес препъна Реал Мадрид в Евролигата (видео)

Анадолу Ефес препъна Реал Мадрид в Евролигата (видео)

Василие Мицич се превърна в кошмар за съперника с 29 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Анадолу Ефес извоюва важна победа в преследването на домакинско предимство за плейофите в Евролигата. Селекцията на Ергин Атаман надделя над Реал Мадрид с 93:90 у дома в мач от 31 кръг в турнира на богатите. Турският гранд е пети в класирането с баланс от 14-10, докато испанците са втори с 18 успеха и 7 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Василие Мицич поведе колоната на реализаторите за Анадолу Ефес с 29 точки плюс 6 асистенции. Адриен Моерман добави 18 и 6 борби. Шейн Ларкин завърши с 12 точки.

Габриел Дек бе най-добър за Реал Мадрид с 23 точки и 10 борби. Гершон Ябуселе се отчете с 20, 5 борби и 5 асистенции. Адам Ханга остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: Гостите водеха през по-голямата част от двубоя, но допуснаха обрат в самия край. Мерникът на мадридчани изневери в последните 2 минути, а последният, който се разписа за тях преди това бе Габриел Дек за 90:88. След това Ефес взе нещата в свои ръце и чрез Илайджа Брайънт и Василие Мицич стигна до успеха, оформяйки крайното 93:90.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 24 март Анадолу Ефес ще се изправи срещу Армани Милано, докато Реал Мадрид ще спори с Макаби Тел Авив.

СТАТИСТИКА ОТ АНАДОЛУ ЕФЕС – РЕАЛ МАДРИД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани