Янко Янков: Първото полувреме реши мача

Трябва да си вземем поука и да работим повече, каза още наставникът на Шумен

507

Много слабо начало за нас. Първото полувреме реши мача. През второто полувреме се опитахме да се върнем и на два пъти успяхме да паднем под 10 точки разлика, но не успяхме да задържим тази дистанция. Отделно, допуснахме цели 25 технически грешки, което недопустимо за отбор от НБЛ. Толкова много грешки няма кой да ги прости, това не е мач на подрастващи“, коментира наставникът на Шумен Янко Янков след загубата в Пловдив с 66:79.

Превъзхождахме ги под коша и в борбата, но това не е достатъчно. Слаб мач за нашия отбор. Трябва да си вземем поука и да работим повече. След Нова година показваме по-добра игра. В последните срещи, и срещу Рилски спортист и срещу Черноморец, показваме достойна игра. Надявах се и днес да покажем това добро лице, но имаше спадове в играта. Поздравявам Академик, който изигра добре тактически срещата и се поздрави с победата“, допълни наставникът на новака в НБЛ.

Академик наказа грешките на Шумен (видео)

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКНБЛ
Предишна статияЙордан Янков: Играхме с голямо желание
Следваща статияТомислав Минков: Бяхме се подготвили добре
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."