Янко Янков: Много неща ни липсваха

Допуснахме много технически грешки, смята треньорът на Шумен

544

Тежък мач. Много неща ни липсваха. Искам да поздравя Черноморец. Надиграха ни категорично в борбата, и в защита, и в нападение, по всички показатели ни надиграха. Втора среща в НБЛ, дебютанти, но това не ни е оправдание.Трябва нашите момчета да се стараят да изпълняват изискванията, техническите задачи, които се поставят, за да може да имаме по-добър успех. Допуснахме много технически грешки, което позволи на съперника да направи много контраатаки и да вкарат лесни кошове. Това доведе и до голямата разлика“, каза треньорът на Шумен Янко Янков след загубата от Черноморец с 63:114 при визитата на тима си в Бургас.

Ето и какво бе мнението за мача на баскетболиста на Шумен Евгени Василев, който се отчете с 11 точки.

В нападение горе-долу се справяме, но в защита ни е много трудно. Най-вероятно още не сме се нагодили в игра един към друг. Оставаме много хора да стрелят. Съперниците ни вземат много борби в нападение и това по някакъв начин трябва да променим, да го компенсираме. Нещо трябва да се случи. Поздравявам Черноморец. Оставаме оптимисти. В началото на сезона сме, тренираме, вярваме, че нещата ще се получат, просто ни трябва време.“

Черноморец без проблеми срещу Шумен (видео)

Предишна статияВасил Евтимов: Много съм доволен, исках момчетата да се забавляват
Следваща статияКортни Белджър: Нямаше нито един момент, в който да се отпуснем
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."