8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЧерноморец без проблеми срещу Шумен (видео)

Черноморец без проблеми срещу Шумен (видео)

Бургазлии минаха кота 100 срещу новака в НБЛ

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Черноморец спечели за втори пореден път в НБЛ през новия сезон. В своята зала „Бойчо Брънзов“ тимът на Васил Евтимов бе категоричен срещу новака в лигата Шумен след 114:63 в мач от 2 кръг в родния елит. „Акулите“ са без поражение, докато шуменци са с баланс от 0-2.

НАЙ-ДОБРИ: Уендъл Люис даде тон на Черноморец с 24 точки и 5 борби. Тони Троха оформи дабъл-дабъл – 22 и 15 борби плюс 5 асистенции. Кортни Белджър финишира с 21 точки, 5 борби и 7 асистенции. Тихомир Желев се отчете с 14 и 5 асистенции. Константин Коев също бе близо до двойните показатели – 12 точки и 9 борби.

Милош Чойбашич бе най-добър за Шумен със 17 точки. Евгени Василев добави 11. Георги Кендеров овладя 11 борби.

КЛЮЧЪТ: Бургазлии си осигуриха контрола над двубоя след силна втора част и 32:15 в нея, с което взеха аванс от 25 точки за 60:35 чрез Кортни Белджър, Тони Троха и Уендъл Люис. След паузата домакините не намалиха оборотите и направиха преднината си 51 точки чрез Тихомир Желев, завърналия се в игра Константин Коев и Евгени Хаджирусев.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 25 октомври Черноморец ще гостува на Левски, а два дни по-рано Шумен ще бъде домакин на Академик Пловдив.

СТАТИСТИКА ОТ ЧЕРНОМОРЕЦ – ШУМЕН

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани