7.9 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Лошо второ полувреме за нас

Янко Янков: Лошо второ полувреме за нас

Категорично бяхме надскочени и под двата коша, коментира наставникът на Шумен

„Лошо второ полувреме за нас. Категорично бяхме надскочени и под двата коша. Академик имаше предимство при борбите, което даде възможност на съперника да отбележи доста лесни кошове след борби в нападение. Това ни натежа и даде своето отражение в резултата„, заяви треньорът на Шумен Янко Янков след загубата от Академик с 66:91 в мач от 5 кръг в НБЛ.

Академик счупи каръка в НБЛ (видео)

„Определено през втората част фауловете ни натежаха и трябваше да извадим четирима основни играчи още в третата четвърт, заради натрупани лични нарушения. Явно такъв е бил критерият на съдиите. Не успяхме да се адаптираме към този начин на игра и в края на срещата издишахме„, допълни наставникът на „жълто-зелените“, които са с баланс от 1-3 в шампионата.

„Продължаваме да работим. Нашата цел като треньорски щаб е да изведем отбора до участие в плейофите. Стартирахме слабо сезона и сега най-важното за нас е след паузата за националните отбори да показваме значително по-добра игра„, завърши Янко Янков.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани