10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияЧерноморец занесе Купата в Община Бургас

Черноморец занесе Купата в Община Бургас

Надявам се следващата купа да дойде много скоро, заяви треньорът на "акулите" Васил Евтимов

Черноморец бе посрещнат в сградата на Община Бургас, където представи спечелената пред дни Купа на България. Трофеят е отново в морския град след 49-годишно прекъсване. Баскетболистите бяха приети от заместник – кметовете Станимир Апостолов – по финанси, бюджет, икономика и морско дело, и Манол Тодоров – по спорт и туризъм. Отборът на „акулите“ беше воден от треньора Васил Евтимов и членове на клуба. 

Спечелването на Купата на България от вашия отбор е нещо невероятно и то ще остане в историята на нашия град. Надявам се, че нашите усилия за развитието и подпомагането на спорта също са допринесли за този важен успех. За мен беше изключително приятно да видя пълната с ученици нова спортна зала“, каза по време на срещата Станимир Апостолов.

„Бургас е спортен град и през последните години успехите идваха основно от волейбола. Изключително се радваме, че баскетболният отбор на Черноморец постигна такъв исторически успех и ни даде много поводи за радост и гордост. Община Бургас винаги ще ви оказва подкрепа, за да може заедно да се наслаждаваме на още много успехи. Провеждането на финала за Купата на България в Бургас беше много важно. Радвам се, че нашите деца имат идоли като вас“, каза Манол Тодоров. 

Треньорът на Черноморец Васил Евтимов изказа специална благодарност към кмета Димитър Николов и Община Бургас за подкрепата, която дават на клуба. 

„Положихме много усилия, за да спечелим този трофей. Надявам се следващата купа да дойде много скоро“, каза Васил Евтимов.

В момента Черноморец работи усилено в подготовката си за следващия мач, в който „акулите“ се изправят срещу Балкан. Двубоят ще бъде на 25 март (понеделник) от 19.00 ч. в „Арена Ботевград“.

ПрезGoogle
ИзточникBurgas.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани