7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияЧавдар Костов: Надявам се да държим това темпо

Чавдар Костов: Надявам се да държим това темпо

Излизаме за победа срещу Балкан в събота, сподели гардът на Левски Лукойл

Чавдар Костов изнесе силен двубой в Плевен, с което помогна на Левски Лукойл да спечели за шести пореден път в НБЛ след 97:81. Гардът остави на сметката на столичани 26 точки, допълнени от 5 борби и 2 откраднати топки за 33 минути на паркета.

Очаквахме доста тежък мач. И двата отбора са в скъсени състави. Имаше едно бавно темпо. Не можахме да наложим нашия стил. Така си вървеше мачът от самото начало – кош за кош. Направихме по-голяма разлика, тъй като имаме малко по-опитни играчи от тях и така успяхме да победим”, сподели Чавдар Костов.

В момента ни е доста тежко, защото двубоите са през няколко дни. Има контузени, болни. Надяваме се да държим това темпо, но ще видим какво ще стане”, каза още баскетболистът на “сините”.

Жалко е, че няма да има фенове в събота. Все пак тези мачове за тях. Излизаме за победа. Балкан е в някаква лека дупка. Ще се опитат да вземат този мач като гости. При тях няма да има напрежение, то ще бъде върху нас”, добави един от най-опитните в състава на Левски Лукойл.

Левски Лукойл взе своето в Плевен (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани