10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоБългарияЧавдар Костов: Излязохме доста мобилизирани след почивката

Чавдар Костов: Излязохме доста мобилизирани след почивката

Първото полувреме може да се каже, че го проспахме, сподели капитанът на Рилски спортист

Тренираме много добре. Целият отбор е в много добра форма. Всички момчета вече са на линия. Получава се един много добър тренировъчен процес и по тази причина на мача показваме това, което тренираме„, сподели капитанът на Рилски спортист Чавдар Костов след успеха над ЦСКА с 82:76 в мач от НБЛ.

„В предишните двубои ние имахме доста добър процент от тройката, който днес не се получи. Затова стана и по-тежък мач. Те играха добре, бяха се подготвили много добре за нашите нападения и малко накрая зоната отново ни обърка, както в предишната среща с тях, така че може би затова се получи такъв мач„, каза още гардът, който реализира 16 точки за самоковци, допълнени от 7 асистенции.

На почивката имахме доста сериозен разбор. Излязохме доста мобилизирани. Първото полувреме може да се каже, че го проспахме. Играхме много лежерно. Влязохме в едно тяхно темпо, понеже нашият стил на игра е доста бърз, с доста бързи стрелби и контраатаки. Мобилизирахме се доста и искахме да покажем това, на което сме способни“, добави Чавдар Костов. 

„Надявам се времето за възстановяване до следващия мач да ни стигне. Ние сме 12 баскетболисти, които са способни да играят всичките минути, дадени от треньора. Няма основен състав, няма резерви. Така, че Рилски е доста силен, когато има такива срещи през няколко дни, завърши 199-сантиметровият баскетболист.

ЦСКА озори Рилски спортист, но не успя да спре успешната му серия в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани