Цървена Звезда срази ЦСКА Москва след продължение (видео)

Джордан Лойд се превърна в герой за "звездашите"

1220

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Тъмните облаци над ЦСКА Москва продължават да се сгъстяват. Руският гранд не издържа срещу Цървена Звезда след 84:86 в двубой, приключил след продължение насред Белград. Така селекцията на Димитрис Итудис допусна втора поредна загуба в Евролигата.

НАЙ-ДОБРИ: Даниел Хакет завърши с 29 точки за ЦСКА Москва, като бе 6/8 зад дъгата. Уил Клайбърн отбеляза 18, но двамата не получиха достатъчно подкрепа от съотборниците си.

Джордан Лойд се превърна в герой за Цървена Звезда, като наниза рекордните за себе си 31 точки след 9/15 от средно разстояние, в добавка към 6 борби. Ториан Уолдън вкара 12. Марко Ягодич-Куриджа финишира с 10 точки.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Уил Клайбърн даде надежди на ЦСКА Москва, като изравни за 84:84 след два успешни наказателни удара 1 минута преди края на продължението. В следващата атака Джордан Лойд изведе сърбите напред с кош за 86:84, а до финалната сирена гостите пропуснаха на двата пъти.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 29 октомври ЦСКА Москва ще приеме Валенсия, а ден по-късно Цървена Звезда ще има за съперник Химки.

СТАТИСТИКА ОТ ЦЪРВЕНА ЗВЕЗДА – ЦСКА МОСКВА

Предишна статияПАО подчини Фенербахче пред погледа на Янис (видео)
Следваща статияДрафтът в НБА в онлайн формат
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."