19.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоНБАФиладелфия прекрати серията на Милуоки в НБА (видео)

Филаделфия прекрати серията на Милуоки в НБА (видео)

Сиксърс заличиха пасив от 18 точки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Филаделфия прекрати серията от 16 поредни победи на Милуоки в НБА. Това се случи, след като Сиксърс надделяха над съперника със 133:130 като гости, с което достигнаха до втори успех в последните си пет мача в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Джеймс Хардън поведе колоната на реализаторите за Филаделфия с 38 точки, 9 борби и 10 асистенции. Джоел Ембийд добави 31, 6 борби и 10 асистенции. Тайрис Макси се отчете с 26 точки.

Янис Адетокунбо бе най-добър за Милуоки и оформи дабъл-дабъл – 34 точки и 13 борби. С по 26 останаха Брук Лопес и Жрю Холидей, като вторият направи и 13 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Бъкс имаха най-дългата победна серия от всеки друг отбор в НБА от миналия сезон, когато Сънс стигнаха до 18 поред. Тази на Милуоки приключи, след като тимът бе надигран в последната четвърт след 31:48. В нея Джеймс Хардън и компания бяха 12/21 при стрелбата си от игра, включително 7/11 от тройката, както и 17/19 от фаул линията.

И ОЩЕ: Сиксърс преодоляха две неща – пасив от 18 точки от края на третия период и това, че останаха без Тобайъс Харис и Пи Джей Тъкър, които получиха травми в хода на двубоя.

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Милуоки ще играе срещу Вашингтон, докато Филаделфия ще спори с Индиана на 7 март. 

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – ФИЛАДЕЛФИЯ 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани