13.2 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоЕвропаТреньорът на Левице за Балкан: Трудно е да се определи какъв съперник...

Треньорът на Левице за Балкан: Трудно е да се определи какъв съперник ни очаква

Трудно е да се оцени силата им от разстояние, допълва Михал Мадзин

Треньорът на Левице Михал Мадзин определи Балкан като „неприятен съперник“. Двата състава ще се изправят един срещу друг утре (12 октомври) от 19.00 ч. в мач от група D на турнира ФИБА Къп.

Неприятен съперник, който има национали в състава си. Много е трудно да се определи колко силен отбор ни очаква, защото имаха контузии и все още не са изиграли нито един двубой в пълния си състав. Опитваме се да се подготвим възможно най-добре„, заяви наставникът на Левице пред медиите в Унгария.

За себе си ще кажа истината, че не мога да сравнявам силата на унгарското и българското първенство. Балкан изигра контроли, имаше двубой за Суперкупата, но му липсваха играчи. Поради това е трудно да се оцени силата им от разстояние. Взеха нов баскетбол само преди два дни„, добави Михал Мадзин.

Левице участва в квалификацията за Шампионската лига, но във финала й отстъпи на Уникака Малага, след което се озова във ФИБА Къп. В състава на първенеца на Словакия има трима американци – гардът Хенри Уейд-Чатман, който е бивш съотборник в същия отбор на Цветомир Чернокожев, както и крилата Тре Маккалъм и Дешон Фрийман.

Срещата между Левице и Балкан можете да проследите утре тук

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани