13.2 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияТони Дечев: Рилски игра спокойно и освободено

Тони Дечев: Рилски игра спокойно и освободено

Дори и в този си вид ние изиграхме две прилични части, каза още наставникът на Ямбол

„Поздравления за Рилски спортист, честитя им поредната победа. За съжаление, без Кръстан Кръстанов нямаше как да се противопоставим на един от отборите, които доминират като цяло в първенството под коша. Взеха си борбата и вкараха много лесни кошове. Просто играеха спокойно и освободено. Натрупаха голяма разлика още във втората четвърт, въпреки че ние започнахме доста добре мача, но класният отбор си пролича“, коментира наставникът на Ямбол Тони Дечев след загубата в Самоков със 68:104 в мач от НБЛ.

Още един път поздравления за съперника, но поздравявам и моите момчета, защото дори и в този си вид изиграхме две прилични части – първата и последната, което не е малко на този етап и в това състояние. Имаме важни мачове, в които сме се фокусирали и ги чакаме с нетърпение да дойдат, за да ги изиграем“, каза още треньорът на ямболии, които са осми с баланс от 4-10.

Рилски спортист мина кота 100 срещу Ямбол за втори път през сезона в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани