19.2 C
София
вторник, май 21, 2024
НачалоБългарияСамуел Адеумни: Не включихме всички цилиндри, а трябваше

Самуел Адеумни: Не включихме всички цилиндри, а трябваше

Не ни достигна малко да победим, бе мнението на гарда на Шумен

„Не мисля, че изиграхме най-добрия си мач. Цяла седмица тренирахме добре. Имаме много добра енергия и треньорите свършиха страхотна работа да ни подготвят. За съжаление, когато започнахме срещата, не включихме всички цилиндри, а трябваше. Затова смятам, че ние играчите сме отговорни. Ние сме професионалисти, знаем какво трябва да правим, когато излезем да играем, но просто не ни достигна малко да победим днес„, бе мнението на баскетболиста на Шумен Самуел Адеумни след поражението от ЦСКА с 68:70 в мач от НБЛ. 

Мисля, че не успявахме да реализираме изстрелите си. Имахме доста възможности, които реализираме на тренировки, но просто не влизаха днес. Може би беше свързано с настройката ни или развитието на срещата, но това са изстрели, които трябва да реализираме, които сме способни да реализираме. За следващия мач трябва да сме по-добре подготвени„, допълва гардът, който оформи дабъл-дабъл за своя тим – 17 и 10 борби. 

Трябва всички да сме на една и съща вълна, не само в нападение, но и в защита. Днес защитата ни също можеше да е по-добра и мисля, че някои отигравания просто ги пропиляхме, а трябва да се разбираме по-добре като отбор, но смятам, че това ще дойде с времето“, каза още Самуел Адеумни. 

ЦСКА с първа победа в НБЛ след 13 години пауза (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани