Сакраменто очаква разговор с Везенков по време на Лятната лига в Лас Вегас

Крилото няма да играе в самия турнир, но се очаква да се срещне с представители на "кралете"

555

Сакраменто е поканил Александър Везенков на разговори. Според Eurohoops, за 206-сантиметровия баскетболист това може да случи по време на Лятната лига в НБА, която стартира на 7 юли в Лас Вегас.

Според информацията, националът няма да играе за „кралете“ в Лятната лига, но се очаква да проведе разговор с представители на Кингс и да получи оферта. Самият той наскоро сподели, че Сакраменто вижда нещо нещо положително в него.

В момента Александър Везенков е част от националния ни отбор, с който участва в световните квалификации. Утре (4 юли) от 21.00 ч. „лъвовете“ ще спорят с Босна и Херцеговина в Сараево, в среща от група F на пресявките.

Александър Везенков има договор с Олимпиакос до 2024 г. В него обаче има клауза за откупуване от тим от НБА. Сакраменто придоби правата на 26-годишното крило за лигата отвъд океана през миналия месец след трейд с Кливланд.

Последната година бе най-успешната в кариерата на Александър Везенков, който спечели златен дубъл с Олимпиакос – титлата и Купата на Гърция. Освен това, крилото достигна до Топ 4 в Евролигата, където намери място и в Идеалния отбор на сезона.

Везенков за Сакраменто: Това е отбор, който наистина вижда нещо положително в мен

Предишна статияЮношите със загуба от Северна Македония
Следваща статияНационалките до 20 г. паднаха от Гърция
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."