10.7 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаБайерн Мюнхен повали Макаби у дома (видео)

Байерн Мюнхен повали Макаби у дома (видео)

Немският тим с четвърти успех в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Байерн Мюнхен се върна на правилния път в Евролигата. На свой терен отборът на Андреа Тринкиери се справи с Макаби Тел Авив с 98:89 в двубой от 11 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент.

И ОЩЕ: Немският състав е с баланс от 4-7 и се намира на 15-то място в класирането на турнира, докато израелският гранд има 5 успеха и 6 поражения и е 9-ти.

НАЙ-ДОБРИ: Касиус Уинстън се отчете с 23 точки за победителите. Елиъс Харис добави 14. Айзък Бонга завърши с 12 точки и 9 борби.

Лоренцо Браун бе над всички за Макаби Тел Авив с 36 точки и 7 асистенции, като бе 11/14 при стрелбата си от средно разстояние. Джейлън Адамс се прибра в съблекалнята с 21 и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините бяха по-точни в стрелбата от тройката – 11/22 срещу 7/19 за Макаби Тел Авив. Освен това, Байерн Мюнхен доминираше под двата ринга – 34 срещу 24 овладени под двата ринга топки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 декември Байерн Мюнхен ще има за съперник Баскония, докато ден по-рано Макаби Тел Авив ще се изправи срещу Валенсия. 

СТАТИСТИКА ОТ БАЙЕРН МЮНХЕН – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани