Христо Захариев: Първа титла като баща и наистина съм много щастлив

Когато искаш нещо толкова много, трябва да страдаш, да се бориш за него и да бачкаш здраво, сподели крилото на Балкан

1263

„Искам първо да поздравя Черноморец за изключителния сезон, техния щаб, целия клуб и играчите. Беше много труден финал. Успяхме да се върнем от 12 точки, защото не се отказахме. Показахме шампионки дух и сърце. Наистина съм много щастлив, че успяхме да обърнем мача. Ако бяхме загубили днес, психологически много щеше да се обърне серията„, сподели крилото на Балкан Христо Захариев след успеха над Черноморец с 83:75 за 3-0 в серията за златото в НБЛ през 2022/2023.

„Чувството е уникално. Не съм забравил преди пет години, когато не успяхме да станем шампиони, си бях обещал, че ще го направим заедно. Ботевград, това е за вас. Шампиони сме“, добави баскетболистът, който днес се отчете с 18 точки за „зелените“.

Искам да се насладя на този момент, да отпразнуваме тази толкова сладка титла. Когато искаш нещо толкова много, трябва да страдаш, да се бориш за него. Трябва да бачкаш здраво. Прекарах адски много време в залата. Страшно много пот хвърлихме. Жена ми каза – Като тренираш толкова много, поне гледай да станеш шампион. Първа титла като баща и наистина съм много щастлив„, каза още Христо Захариев.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияМануел Суарес – MVP на финалите в НБЛ
Следваща статияПетър Златанович: Това е нереално, като някаква приказка е
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."