9.7 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоЕвропаПау Гасол за бъдещето: Ще почина малко и след това ще реша

Пау Гасол за бъдещето: Ще почина малко и след това ще реша

40-годишният испанец остави отворен въпроса и за Олимпиадата

След като стана шампион на Испания с Барселона, Пау Гасол не даде окончателен отговор дали е изиграл последния си мач в кариерата. 40-годишният баскетболист каза, че ще се отдаде на почивка и ще помисли спокойно за бъдещето си.

Да, казах, че този мач може да ми бъде последен. Ще помисля и ще реша. Сега е време за почивка. Много съм щастлив, че успях да играя на такова високо ниво„, заяви Пау Гасол преди медиите в родината си.

Двукратният шампион в НБА с Лейкърс сподели, че е имал разговори и с испанската федерация по баскетбол относно Олимпийските игри в Токио.

„Разговаряли сме с федерацията за Олимпиадата. Те винаги са показвали подкрепата си към мен. В тези дни трябва да помисля малко и за семейството ми, защото те го заслужават и след това ще реша какво ще се случи с националния отбор“, допълва Пау Гасол, който заедно с капитана на Барса Пиер Ориола вдигна титлата в ACB лигата.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани