5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоНационални отбориНационалите с две контроли в Самоков

Националите с две контроли в Самоков

Два варианта пред "лъвовете" за класиране на европейскотото

Мъжкият национален отбор на България ще изиграе две контроли преди да се отправи към Рига за последните си мачове от европейските квалификации. Съперници на “лъвовете” ще бъдат Рилски спортист и Академик Пловдив, а мачовете са насрочени за 13 и 14 февруари.

В предишния цикъл водихме подготовка без никаква игрова практика. Като щаб нямахме информация как ще изглежда отбора в такава обстановка. Доста често тренировките заблуждават. Видяхте какво се случи в Сараево. Дано всички да са здрави”, пожела си Росен Барчовски.

Подготовката на националите ще започне на 10 февруари в Самоков. Изборът на място е заради удобството, което градът предлага, тъй като залата е в близост до хотела. Това уточни селекционерът по време на днешната пресконференция, която се проведе в София.

Тимът ни ще тренира в Самоков до 14 февруари, а на следващия ден ще отпътува за Рига, където ще остане в “балона” до 22-ри. Самият Росен Барчовски разкри, че вариантите за класиране под отбора са два.

За да се класираме има два варианта. Единият е да победим Латвия с 1 точка или повече. Вторият е да загубим до 6 точки разлика и да победим Босна във втория мач. Двете неща не са невъзможни, но гарнирано с победа на Гърция над Латвия. По-нормалният е да си играем за победа в първата среща”, заяви наставникът на България.

Росен Барчовски обяви имената на играчите за последните евроквалификации

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани