15.7 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАМилуоки се върна от -25 точки и срази Далас (видео)

Милуоки се върна от -25 точки и срази Далас (видео)

Първи успех за Бъкс под ръководството на Док Ривърс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки донесе първа победа на своя нов треньор Док Ривърс. Вторият на Изток се наложи над Далас със 129:117 като гост, заличавайки пасив от 25 точки и вече има баланс от 33-16 в своята конференция този сезон.

И ОЩЕ: Успехът на Бъкс означава, че Док Ривърс ще води тима на Изтока в Мача на звездите, който ще се проведе в Индианаполис на 19 февруари, тъй като наставникът на Бостън Джо Мазула стори това преди година. Самият Ривърс обаче не смята, че заслужава подобна чест, след като пое тима през миналата седмица.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо финишира с 48 точки, 6 борби, 10 асистенции и 5 откраднати топки за Милуоки. Деймиън Лилард добави 30 и 8 асистенции. Крис Мидълтън се отчете с 13 точки и 8 асистенции.

Лука Дончич бе най-добър за Далас с 40 точки, 9 борби и 11 асистенции. Макси Клебер остави срещу името си 21. Джош Грийн регистрира 20 точки и 9 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите допуснаха пасив от 24 точки в края на първата част, но се стегнаха в третата и обърнаха за аванс от 8 точки след серия от 38-10. Далас обаче не се отказа и отново излезе напред с 89:88. След това Янис Адетокунбо, Крис Мидълтън и Деймиън Лилард отново дадоха преднина на Бъкс от 8 точки, като до финалната сирена тимът им успя да я запази.

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Милуоки ще спори с Юта, докато на 6 февруари Далас ще излезе срещу Филаделфия. 

СТАТИСТИКА ОТ ДАЛАС – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани