Мартин Йорданов: През сезона във всеки има много голяма промяна

Направиха ни доста голяма разлика в третата част, каза още баскетболистът на Черно море Тича

321

Започнахме много добре мача. Доста агресивно, имахме доста контраатаки през първото полувреме. Получаваше ни се играта, играхме доста отборно, раздавахме си топката. Успявахме донякъде да се справим и под коша, нямахме проблем с борбите. Но през второто полувреме ЦСКА доста прояви агресия в защита, не можехме да намерим решения на тази защита. Направиха ни доста голяма разлика в третата част. Ние водехме с 14 точки на полувремето, след това те ни обърнаха. Успяхме да се върнем, но след такава голяма разлика за тях е трудно да го вземем”, каза баскетболистът на Черно море Тича Мартин Йорданов след загубата от столичани с 84:93 в мач от НБЛ.  

Мисля, че през сезона във всеки има много голяма промяна. Играхме доста агресивно. Когато бяхме в пълен състав, играехме много по агресивно, защото имахме повече смени, въртяхме се. Всеки, който идваше във Варна, имаше проблеми с нас, имаше няколко мача даже с ЦСКА и Балкан, които изпуснахме накрая тук. Определена има надграждане, трябва да продължим да работим и да надграждаме”, добави крилото, който остави на сметката на варненци дабъл-дабъл – 19 точки и 10 борби.  

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКНБЛ
Предишна статияВенцислав Петков: Подценяване от наша страна със сигурност нямаше
Следваща статияБорислав Младенов над всички за Виртус Имола в Италия
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."