Мануел Марков: В ключовите моменти успяхме да играем добре в нападение

Хубаво е, че завършихме този етап с победа, каза още треньорът на Монтана 2003

536

Както очаквахме, това беше много труден мач. За наша радост успяхме да победим, за което искам да благодаря и да поздравя моя отбор. Мисля, че в ключовите моменти успяхме да играем добре в нападение, което ни осигури победата. Имам забележки към представянето ни в защита, говоря за индивидуалната отговорност в игра един на един. Пожега игра много добре, за което гo поздравявам. Капинга Мавея Ла мама определено е фактор в цялата лига, а Йелена Ивезич има много опит и класа„, заяви треньорът на Монтана 2003 Мануел Марков след успеха над хърватките с 89:84.

Хубаво е, че завършихме този етап с победа и с нетърпение очакваме мачовете срещу отборите от другата група през януари. Надявам се, че ще влезем във Финалната осмица по-свежи и мотивирани за успех. Този път бяхме без две състезателки – Евгения Нацкина и Габриела Ангелова, което направи задачата ни още по-трудна. За съжаление Габриела претърпя операция и ще бъде извън строя за много дълго време. Мисля, че е правилно от името на целия отбор да посветим това наше представяне на нея, да й пожелаем да се завърне по-силна от всякога„, каза още наставникът на българския вицешампион, който е първи в своята група в Адриатика с баланс от 8-2. 

Монтана 2003 си отмъсти на хърватки в Адриатика (видео)

Предишна статияAтака на Олимпиакос с участието на Везенков в Топ 10 на кръга в Евролигата (видео)
Следваща статияЦентър на университета в Мемфис е сочен за бъдещ Избор №1 в драфта на НБА (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."