Людмил Хаджисотиров: Ние се учим от такива отбори

Радвам се, че показахме характер, добави наставникът на Рилецо

634

Aпоел Ейлат е много класен отбор, селекцията му не е правена за ФИБА Къп, а за Шампионска лига. Наказаха много бързо грешките ни, но мисля, че играхме добре. Радвам се, че показахме характер, борихме се и се върнахме в мача много бързо. Имат и играч от НБА Джъстин Патън, който успяхме да лимитираме до 12 точки„, заяви пред БНТ треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след загубата от Апоел Ейлат с 86:94 на старта във ФИБА Къп.

Играхме с много желание. Ние се учим от такива отбори. В голяма част от времето играхме като равен с равен, борихме се до последно. Успяхме да свалим пасива си до 8 точки. Всяка точка, всеки кош е важен. В групата ни са още Киев и Трефъл Сопот, които са много силни отбори. Каквото зависи от мен и от играчите, ще го направим. Важното е да играем добър баскетбол„, добави наставникът на българския вицешампион.

Много труден мач ни очаква в Полша. Това са много сериозни отбори, с високи бюджети, с много добри треньори. Ако ние играем на максимума на възможностите си, ще сме в позиция да печелим мачове. Има неща, които ни липсват, но се опитваме да компенсираме с много желание и работа„, завърши Людмил Хаджисотиров.

Рилски спортист с грешна стъпка на старта във ФИБА Къп (видео)

Предишна статияРилски спортист с грешна стъпка на старта във ФИБА Къп (видео)
Следваща статияМонтана 2003 излезе начело в своята група в Адриатика (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."