5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Добра победа

Людмил Хаджисотиров: Добра победа

Все още сме в процес на изграждане на колектива, сподели треньорът на Рилски спортист

Поздравявам отбора, че подходихме сериозно, подготвяхме се цяла седмица. Това, че спечелихме първата четвърт с 27:11 изигра своята роля, защото поохладихме ентусиазма на Ямбол, който има добра селекция. Изградиха добра структура на отбора. Разполагат и с добър, опитен треньор, което се видя още в първия им мач за сезона. Точно по тази причина ние се подготвяхме и смятам, че това даде резултат„, сподели треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след убедителния успех над Ямбол с 83:64.

Първа домакинска победа за Рилецо в НБЛ през 2020/2021 (видео)

Старанието и отборната игра бяха това, което търсихме като стил. Естествено, има неща, които трябва да се отработят, защото продължавам да твърдя, че имаме шестима нови играчи и още сме в процес на изграждане на колектива и отбора. Взеха ни повече борби в нападение от нужното, но като цяло тримата им периметрови играчи, които трябваше да спрем, ги лимитирахме под средното им ниво. Като цяло мисля, че беше добра победа“, завърши наставникът на самоковци, които спечелиха за първи път у дома в НБЛ през този сезон.

Ето и как видя двубоят в Самоков Мирослав Васов:

Още преди мача си казахме, че трябва да излезем здраво и да не подценяваме противника. Мисля, че до една степен сторихме това през първото полувреме. Накрая, през второто полувреме, се усети един лек спад в концентрацията и затова се намали разликата, но като цяло смятам, че удържахме Ямбол и се поздравихме с победата.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани