16.7 C
София
неделя, май 19, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Проблемите при борбата в защита ни донесоха доста главоболия

Любо Минчев: Проблемите при борбата в защита ни донесоха доста главоболия

За мен организацията в нападение беше доста по-слаба в третата част, коментира наставникът на Спартак

През второто полувреме защитата стана още по-слаба и проблемите при борбата в защита ни донесоха доста главоболия. Те имаха доста повторни атаки, които вкараха. За мен организацията в нападение беше доста по-слаба. В третата четвърт мисля, че имат най-много точки на контраатака. Разликата се получи от това в този период“, коментира наставникът на Спартак Любо Минчев след поражението от Рилски с 84:95 в първия мач от полуфиналите в НБЛ.

Когато се готвихме на разбора, показахме, че техните външни играчи играят агресивно срещу Родни Първис най-вече да не получи топката. Ние знаехме това нещо. За мен това не беше основният проблем. Казах вече кои са основните проблеми – борбата в защита, те имат 14 борби в нападение. Организацията в нападение в третата част спадна. Те успяха да вдигнат една разлика, която до края не успяхме да свалим„, допълни треньорът на плевенчани.

Надявам се във втория мач да играем по-добре, надявам се Талиб Занна да ни помогне в подкошието, както с борба, така и с опит. Надявам се да играем по-добре и в двете фази на играта“, завърши Любо Минчев.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани