17.8 C
София
вторник, май 21, 2024
НачалоБългарияЛюбо Минчев: Вкарахме 20 тройки, много рядко се случва

Любо Минчев: Вкарахме 20 тройки, много рядко се случва

Отдавам категоричната победа на добрия процент при стрелбата от игра, заяви треньорът на Спартак

Отдавам категоричната победа на добрия процент при стрелбата от игра, който имахме в този мач. Вкарахме 20 тройки, много рядко се случва някой отбор да направи такова нещо. Това ме радва, но винаги трябва да има една лампичка, че в следващия мач няма да бъде толкова лесно. Играхме концентрирано, очаквахме, че гостите могат да пазят зона, бяхме се подготвили за този факт. Това е нормално и не е нещо специално, но го очаквахме. С изключение на последните минути, които имахме в защита, няма как да не съм доволен от това как играхме“, заяви треньорът на Спартак Плевен Любо Минчев след успеха над Черно море Тича със 116:83 в среща от 1/4-финалите в НБЛ.

След края на срещата казах на Талиб Занна няколко думи в съблекалнята пред целия отбор, но нищо по-специално. Не смята, че и трябва. Получи две технически нарушения, а не директна дисквалификация и неговото участие няма да бъде проблем за втория двубой“, каза още наставникът на плевенчани, които на 1 май от 19.00 ч. ще имат визита във Варна.

„Очаквам Черно море да изглежда доста по-различно във втория мач. Заради това казах, че високият процент и многото вкарани тройки ме притесняват до известна степен, тъй като може да се отрази негативно от гледна точка на подценяването след тази победа. Това е нещо, на което обърнах внимание в съблекалнята“, допълни Любо Минчев.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани