12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаБарса препъна лидера в Евролигата (видео)

Барса препъна лидера в Евролигата (видео)

Каталунците нанесоха първо поражение на Фенербахче

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Барселона спря победната серия на Фенербахче в Евролигата от пет поредни победи. Пред своята публика испанският гранд повали лидера след 81:80 в едно от дербитата на 6 кръг в турнира на богатите. Каталунците са с баланс от 4-2 и заемат пето място в класирането, докато турският първенец вече дели върха с Монако.

НАЙ-ДОБРИ: Николас Лапровитола нямаше спиране за Барселона с 26 точки, включително 5 тройки, плюс 7 асистенции. Никола Калинич добави 14. Майк Тоби се отчете с 13 точки и 7 борби.

Джонатан Мотли бе най-резултатен за Фенербахче с 23 точки и 7 борби. Мелих Махлутоглу и Марко Гудурич останаха с по 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Със серия от 14-2 в третия период Барсе дръпна 60:44, но и това не бе достатъчно, за да си подпечата успеха. В последната четвърт гостите не се отказаха и намалиха пасива си до 2 точки, но испанският гранд не се огъна и с тройка на Никола Калинич си гарантира триумфа.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 10 ноември Барселона ще гостува на Макаби Тел Авив, а същия ден Фенербахче ще приеме Цървена Звезда. 

СТАТИСТИКА ОТ БАРСЕЛОНА – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани