12.8 C
София
неделя, април 28, 2024
НачалоБългарияЛюбомир Киров: Когато позволиш на даден тим да се разкарва, става трудно

Любомир Киров: Когато позволиш на даден тим да се разкарва, става трудно

Очаквахме подобен мач, заяви треньорът на Рилски спортист

„Очаквахме подобен мач. Казах преди, че Берое е много добър отбор и със сериозен треньор. Това бе показано и в тази среща. Излязохме готови и изиграхме добра първа четвърт, но ни създаде проблем това, че не успяхме да направим добър тренировъчен процес през цялата седмица. По този начин загубихме третата част, която е най-важната. Искам да поздравя Михаил Комбаков за това, което направи с неговите 18 точки в третата четвърт„, заяви треньорът на Рилски спортист Любомир Киров след победата над Берое с 86:82 в мач от 5 кръг в НБЛ.

Изненадаха ме процентите при стрелбата на Карлос Пепин. Поехме риск, това беше моя грешка – да го оставяме сам да стреля, но той показа, че има потенциал. Следващият път ще подходим по различен начин. Берое игра освободено и бележи. Когато позволиш на даден тим да се разкарва, става трудно. Трябва да стъпваме здраво в защита по отношение на всеки един елемент. Не можем да се фокусираме при играта под коша или при тази от тройката. Получаваме много тройки от другите отбори„, каза още наставникът на старозагорци.

„Прецених да не пускам в игра Крейг Осайкюуомуан. Смятах, че ще се оправим с Джоузеф Лоусън, Алекс Симеонов и Александър Янев. Относно Майкълин Скот, той се подобрява и се надявам в следващия мач да е готов. Много ни липсва, но ще се опитаме да се справим и без него, ако не е възстановен. Пак казвам, селекцията е отворен процес. Всичко зависи от това как се представят някои играчи и как изглеждаме като отбор“, завърши Любомир Киров.

ПрезGoogle
ИзточникMax Sport
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани