9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНБАЛейкърс се изкачиха осми на Запад (видео)

Лейкърс се изкачиха осми на Запад (видео)

"Езерняците" подчиниха Кливланд у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс удължиха победната си серия в НБА до четири поред. „Езерняците“ се наложиха над Кливланд със 116:97 у дома, като се изкачиха до осмо място в Западната конференция с баланс от 45-33.

НАЙ-ДОБРИ: ДиАнджело Ръсел финишира с 28 точки и 5 борби за Лейкърс. Леброн Джеймс добави 24, 5 борби и 12 асистенции. Антъни Дейвис се отчете с 22 точки и 13 борби.

Дариъс Гарланд бе най-резултатен за Кливланд с 26 точки и 5 откраднати топки. Карис Лавърт се включи от пейката с 21 и 7 борби. Джарет Алън остана с 12 точки и 12 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините бяха по-точни в стрелбата от игра – 56.3% срещу 43.3% за Кавалиърс. Освен това, „езерняците“ направиха и повече асистенции – 30 срещу 24 завършващи подавания за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Лейкърс ще се изправят срещу Минесота, докато по-късно днес от 22.30 ч. Кливланд ще играе с Клипърс. 

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – КЛИВЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани